ENGLISH
NEDERLANDS
FRANÇAIS
 

 


Download hier onze
brochure in PDF formaat
.

Bienvenue au Grand Trianon à Lugeastre!

Welkom in ons comfortabele en sfeervol pension in het gehucht Lugeastre gemeente Saint Didier sur Doulon. Deze locatie is bij uitstek geschikt voor (GPS) wandelaars en liefhebbers van rust, stilte en activiteiten in de prachtige natuur. Mountainbiken, wielrennen, vissen, kajakken, kanoën, raften, paardrijden, enduro, boomparcoursen klimmen, vogels spotten, zwemmen en langlaufen is allemaal mogelijk in de nabije omgeving. Gastvrijheid en een uitgebreide service zijn onze belangrijkste aandachtspunten om u een aangenaam verblijf te kunnen bieden.

Het gebouw Le Grand Trianon is het laatste huis in Lugeastre Bas, een authentiek, goed onderhouden gehucht bestaande uit 12 woningen. Als je dit mooie gehucht binnen gaat, lijkt het of de tijd vijftig jaar heeft stil gestaan. De sfeer, de uitstraling en de omgeving, alles werkt mee aan deze indruk. De accommodatie ligt in de bergen op een hoogte van 800 meter, direct aan meerdere wandelroutes.
Er zijn vijf sfeervolle en ruime gastenkamers. Vanaf het terrein heeft u een prachtig vrij uitzicht over een vallei. In onze tuin vindt u meerdere terrassen, fruitbomen en kruiden. Daarnaast serveren wij voornamelijk verse groenten uit onze moestuin: alles onbespoten, biologisch. We gebruiken regionale producten en maken zelf jam, paté, ham en notenwijn.
Le Grand Trianon is een geliefde plek voor rustige vakanties; mede hierom hebben wij verschillende arrangementen samengesteld: wandelen, actief outdoor, motorrijden of lokale bezienswaardigheden en lekkernijen ontdekken. Kijk hiervoor op de pagina's arrangementen.

Le Grand Trianon biedt u hedendaags comfort en is bijzonder geschikt om tot rust te komen in de prachtige weidse en groene natuur in het Parc Livradois Forez, onderdeel van het Centraal Massief.

Graag tot ziens in de prachtige Auvergne, zuid-oost Frankrijk!

Wij beschikken over een vergunning petit restaurant en staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel in Brioude.

2015award winner silver

 

DE KAMERS
Le Grand Trianon beschikt over 5 ruime gastenkamers. Er zijn kamers voor 2 tot 5 personen. Kamer Lumière is rolstoeltoegankelijk. Groepsaccommodatie is mogelijk.

RUST, RUIMTE EN NATUUR
Niet ver van de snelweg A75 in het zuidelijk deel van het Centraal Massief, ligt deze accommodatie. Ideaal op doorreis, voor rustzoekers, of een (GPS) wandelvakantie. Tussen Brioude en la Chaise Dieu.

  

 

 

 

 

 

 

 

 


   

Janssen & Janssen - Lugeastre Bas (gehucht) 43440 Saint Didier sur Doulon
Tel. : +33.(0)6.01.86.80.22 - Email info@legrandtrianon.com